Teljes csapattal érkezik a Napoca Rally Academy

9 október 2015 - 4 perc olvasási idő

A Napoca Rally Academy teljes felállásban rajtol a román ralibajnokság utolsó fordulójában, a Hargita Gyöngye Ralin, hogy közösen ünnepelje az egyéniben és csapatversenyben Jászvásáron szerzett bajnoki címeket.

Simone Tempestini

Simone Tempestini/Dorin Pulpea, Marco Tempestini/Toni Avram, Bogdan Marișca/Carmen Poenaru, Vlad Cosma/Diana Hațegan és Florin Tincescu/Sergiu Itu az az öt páros, amely a Napoca Rally Academy színeiben áll rajthoz a Hargita Gyöngye Ralin. Az utolsó fordulóban nem csak a bajnoki címeket ünnepli az NRA, hanem mindent megtesz azért, hogy Marco Tempestini és Bogdan Marișca az összetett pódiumán végezzen.

MarcoTempestini

Marco Tempestini az összetettben jelenleg a negyedik helyen áll, az a célja, hogy egy újabb pódiumos helyezést szerezzen az NRA-nak.

Nagyon tetszenek a Hargita Rali gyorsasági szakaszai, és remélem, hogy a jó jászvásári teljesítményünket meg tudjuk ismételni. Simone segítségével minden esélyünk meg van ahhoz, hogy az összetett dobogóján végezzünk, ami egyáltalán nem lenne rossz eredmény számunkra.

mondta Marco Tempestini.

Bogdan Marișcának is vannak matematikai esélyei, hogy ott legyen az első háromban, így mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsön a Hargita Ralin.

Az NRA és SimoneTempestini szenzációs szezonon van túl, szeretném, ha a csapat sikereit azzal folytatnánk, hogy a dobogón végeznénk. Nagyon érdekes rali lesz, végig koncentráltak kell maradjunk. Nincsenek nagy esélyeink, de minden lehetőséget megragadunk.

vázolta terveit Bogdan Marișca.

Simone Tempestini a Jászvásári Ralin megszerezte a bajnoki címet, azért jön a Hargita Ralira, hogy a gyorsasági szakaszokra kilátogató ralibarátokkal közösen együtt ünnepeljen.

Fantasztikus szezon volt, és nagyon örülök, hogy bajnokok lettünk. Még jobban örülök annak, hogy a szurkolóinkkal közösen ünnepelhetek, így a szakaszokon megpróbálok minél látványosabban végigmenni.

nyilatkozta minden idők legfiatalabb román bajnoka, Simone Tempestini.

Vlad Cosma már megszerezte a bajnoki címet a 9-es osztályban, és a Suzuki Kupás elsőség is sima formalitás számára, így az utolsó futam előtt nincsen semmi nyomás rajta.

Kemény szezon volt, amelyben sikerült minden célunkat elérnünk. Azért vagyunk itt, hogy a csapattal és a szurkolókkal közösen ünnepeljünk.

mondta Vlad Cosma.

Florin Tincescu számára a szezon utolsó ralija egy fontos teszt a következő bajnokságra való hangolásban. Az NRA juniorja egy Subaru Imprezával indul, és az a célja, hogy a lehető legtöbb információt szerezzen az autóról.

Szeretek murván autózni, és alig várom, hogy újabb kilométereket gyűjtsek az autóval. Már elkezdtük a felkészülést a 2016-os idényre, és szeretném az idei szezont egy jó eredménnyel zárni.

vázolta céljait Florin Tincescu.

Tags: