Titi Aur látványos versenyzésre készül

12 július 2019 - 2 perc olvasási idő

A többszörös román ralibajnok Constantin „Titi” Aurnak egy kihívást jelent a hétvégi Hargita Gyöngye Rali.

A veterán ralipilóta elárulta, hogy nagyon szereti ezt a vidéket. Természetesen a makadám pályák rajongója, így jobb szerette volna, ha ezen a felületen rendezik meg a Hargita Gyöngye Ralit, mivel szerinte a vidéken számos ilyen útszakaszt lehet találni.

Hozzátette viszont, hogy aszfalton is nagyon látványos a verseny, ezt már tavaly megtapasztalta Székelyudvarhelyen, amikor visszatért a román ralibajnokságba.

Célja, hogy társával, Toni Avrammal a korábbi ralikon megszokott tempóban autózzon. És nem utolsó sorban kiszolgálja számtalan rajongóját, főleg a városi szuperspeciálison, amit tavaly sikerült megnyernie.
A Hargita Gyöngye Rali aszfaltverseny össztávja 413,51 km, ebből 121,65 km mért szakasz lesz.

A 27. Hargita Gyöngye Rali 15.28-kor kezdődik az első gyorsasági szakasszal, a 28,90 km hosszú bucsini gyorssal. Pénteken összesen három szakasz vár a mezőnyre: Bucsin után a 11,90 km hosszú libáni, majd 18.44-kor a Székelyudvarhely központjában rendezendő Dietrich Árpád szuperspeciális.

Azok a motorsportszeretők, akik nem tudják a helyszínről végignézni a száguldást, ők megtehetik a raliulharghitei.ro oldalon található élő közvetítésen keresztül.
A verseny közbeni élő időeredményeket pedig a Román Automobil-szövetség oldalán, a live.fras.ro honlapon lehet követni.