fbpx
ODORHEIU SECUIESC, 29-30 APRILIE 2022

Acreditare media

Campionatul National de Raliuri 2022 Etapa a II-a – Raliul Harghitei

Formularul trebuie trimis până luni, 25 aprilie 2022!

Cererea de acreditare se poate trimite completat la adresa media@raliulharghitei.ro, sau se poate completa online, folosind formularul online de mai jos.

Formular acreditare media

Descarcă fișier

Persoană de contact media:

Răzvan Codorean

media@raliulharghitei.ro

1 – NORME ACREDITARE PRESA

Ziaristii, fotoreporterii, operatorii video si freelancerii, operatorii radio trebuie sa arate cererea in original de acreditare formulata de o publicatie. Cererea trebuie sa fie publicata pe suport de hartie cu antetul publicatiei, sau sa demonstreze ca lucreaza pentru publicatia in numele careia solicita acreditarea de presa. Aprobarea solicitarii se va face doar de catre biroul de presa al organizatorilor. Pentru motive de securitate orice publicatie poate sa solicite emiterea unei acreditari de presa pentru un numar maxim de: 2 ziaristi, 2 fotografi, agentiile pentru un numar de maxim 6 persoane. Solicitarile care depasesc numarul indicat se vor aproba doar dupa ce vor fi analizate de biroul de presa al organizatorilor.
Prin trimiterea acestui formular, declar ca accept conditiile impuse pentru obtinerea acreditarii.

2- DECLARATIE PROPRIE RASPUNDERE
Subsemnatul declara ca stie care sunt  pericolele care pot sa apara pe perioada unei competitii automobilistice sau in timp ce isi exercita profesia in timpul evenimentului. Totodata declara ca are experienta si pregatirea profesionala necesare pentru a asista in siguranta la desfasurarea Harghita Rally Challenge 2015. Declara ca va lua toate masurile necesare pentru a evita producerea de daune fizice sau materiale propriei persoane sau altor persoane: va respecta normele de securitate si ordinele date de organizatori si de fortele de ordine. Isi va asuma orice responsabilitate pentru eventualele daune datorate propriei imprudente. Organizatorii sunt absolviti de orice responsabilitate civila sau penala, precum si directorul cursei sau orice alta persoana/ asociatie.  Subsemnatul se obliga sa cunoasca eventualele indicatii referitoare la utilizarea acreditarii si a perioadei de valabilitate comunicata de biroul de presa.
Acreditarea de presa se atribuie doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.
Acreditarea pentru sala de presa este personala fiind strict interzisa folosirea de catre terti.
Orice abuz, demonstrat, se sesizeaza organelor judiciare.
Prin trimiterea acestui formular, declar ca accept conditiile impuse pentru obtinerea acreditarii.

3 – PRELUCRARE DATE PERSONALE (Legea nr. 677/2001)
Se informeaza ca datele personale si anagrafice furnizate vor fi folosite in exclusivitate de biroul de presa si organizatori, pentru comunicari legate de eveniment, urmand a fi arhivate in conformitate cu legea privind respectarea prelucrarii datelor personale.
Prin trimiterea acestui formular, declar ca accept conditiile impuse pentru obtinerea acreditarii.

4 –APROBARE CERERE ACREDITARE
Cererea va fi verificata. In cazul in care se va aproba veti primi un email de confirmare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a aproba sau a respinge cererea in orice moment.

    Date publicatie
    *Pentru cei care reprezinta o publicatie cu audienta nationala, este suficienta specificarea acestui lucru, alaturi de tiraj/numar de cititori/o cifra aproximativa de audienta, in sectiunea dedicata pe formularul de acreditare. Numarul de acreditari este limitat, iar prioritate vor avea televiziunile, ziarele si revistele cu audienta nationala sau locala, apoi website-urile de specialitate. Prioritate au si publicatiile care au fost acreditate in anii precedenti si cele care fac dovada acoperirii evenimentului in trecut (atasare de articole, imagini, etc.).

    Date persoană acreditată


    JurnalistFotoJurnalist + FotoTVBirou presă

    Insta Gram