Comunicat privind starea membrilor echipajului 405 – Reis Suliman și Rareș Badea

6 mai 2023 - 1 minut de citit

După cum probabil ați luat la cunoștință, pe proba specială cu numărul 8 – Sânpaul 2, echipajul format din Reis Suliman și Rareș Badea – la bordul unui Renault Clio Rally5 – a ieșit în decor după câteva sute de metri de la start, fiind necesară intervenția de urgență a dispozitivului de medici aflați în startul probei.

 

Organizatorul a acționat prompt, întrerupând proba și direcționând echipajele medicale spre locul accidentului nefericit. Medicul raliului, dl. Iván Domokos s-a aflat într-o permanență legătură cu salvatorii de la Serviciul Județean de Ambulanță Harghita, iar mai jos aveți declarația acestuia:

„În cazul echipajului 405, accidentul s-a soldat cu vătămarea ambilor membri ai echipajului. Pilotul a suferit un hematol frontal – ca urmare a loviturii la nivel frontal și are un hematom conjunctival la ochiul drept, fiind suspect și de comoție cerebrală. În ceea ce privește starea copilotului, acesta acuză dureri la nivelul coloanei cervicale însoțite de amețeli, fiind la rândul său suspect de comoție cerebrală. Amândoi au fost aduși la Unitatea de Primi Urgențe a Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc pentru investigații ample și amănunțite – precum CT”