RALIUL HARGHITEI – un eveniment de interes și pentru Ministerul Tineretului și Sportului

10 mai 2023 - 3 minute de citit

Datorită organizării exemplare și atente la orice detaliu, exemplificată prin faptele dlui Ferencz Csaba, precum și interesului și sprijinului oferit de oficialii Federației Române de Automobilism Sportiv – reprezentată de directorul sportiv, dl. Edwin Keleti, Raliul Harghitei a ajuns și în atenția dlui Eduard Novák – Ministrul Tineretului și Sportului 

La nici 72 de ore de la Festivitatea de Premiere unde i-am aplaudat și premiat pe cei mai rapizi sportivi ai ediției din acest an a Raliului Harghitei, ne-a făcut o deosebită onoare și plăcere să fim prezenți la Ministerul Tineretului și Sportului, în cadrul unor discuții constructive atât despre ceea ce înseamnă etapa harghiteană, cât mai ales despre viitorul competiției. În urma discuțiilor purtate cu dl. Eduard Novák – Ministrul Tineretului și Sportului, avem convingerea că evenimentul nostru va mai avansa cel puțin câteva trepte importante din toate punctele de vedere. Evident, printre aspectele organizatorice din fiecare an, suntem întotdeauna preocupați ca Raliul Harghitei să aibă în permanență o legătură stabilă atât cu principala instituție a sportului din România – Ministerul Tineretului și Sportului, precum și cu forul automobilistic național – Federația Română de Automobilism Sportiv, totul în scopul dezvoltării, susținerii și perfecționării evenimentelor din motor sportul românesc.

 

La discuțiile de Marți, 9 Mai 2023, au fost prezenți dl. Eduard Novák – Ministrul Tineretului și Sportului și singurul campion paralimpic al României, multiplu medaliat mondial şi european la paraciclism, reprezentantul evenimentului nostru – dl. Ferencz Csaba – președintele clubului Maxx Racing și organizator al Raliului Harghitei de peste 11 ani, precum și dl. Edwin Keleti – director sportiv al Federației Române de Automobilism Sportiv și fost pilot în Campionatul Național de Raliuri.

 

Dorim pe această cale să le mulțumim pentru interes, sprijin și privilegiu:

Dlui Eduard Novák – Ministrul Tineretului și Sportului

Dlui Bíró Barna Botond – vicepreședintele Consiliului Județean Harghita

Dlui Edwin Keleti – directorul sportiv al Federației Române de Automobilism Sportiv

 

Continuăm scrierea poveștii celei mai îndrăgite și remarcabile etape de asfalt din Campionatul Național de Raliuri.

Vă mulțumim!