Simone Tempestini, cel mai rapid la Shakedown în Raliul Perla Harghitei 2019

12 iulie 2019 - 2 minute de citit

Simone Tempestini a obținut cel mai bun timp în Shakedownul Raliului Perla Harghitei. Competiția debutează în această după-amiază și se va încheia mâine seară și contează ca a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorie, întreceri derulate sub egida Federației Romțne de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini a revenit în Campionatul Național de Raliuri Dunlop după ce la runda precedentă, Raliul Moldovei Bacău, a absentat ca urmare a programului său din WRC 2. Pilotul Napoca Rally Academy nu și-a ascuns intenția de a reedita succesul de anul trecut la Raliul Perla Harghitei 2019 și a probat o formă foarte bună încă de la Shakedown. Pe care l-a încheiat cu timpul de 1:25,7, cu 1,5 secunde mai rapid decât al doilea clasat, Dan Gîrtofan. Al treilea timp a fost realizat de Zsolt Marozsi, 1:29,2. De remarcat că pilotul maghiar a fost cu numai o zecime mai rapid decât Alexandru Pițigoi și a izbutit timpul său de referință la chiar ultima trecere.

Rezultatele complete le găsiți la http://live.fras.ro/results/raliul-perla-harghitei/shakedown/cnrd.

Startul pe prima probă, Bucin, este programat la ora 15:28. Astăzi se vor derula trei probe, în program figurând, alături de speciala amintită și PS Liban, dar și, seara, de la 18:44, Superspeciala Arpad Dietrich, care se va derula pe străzile din centrul orașului Odorheiu Secuiesc.

Iubitorii motorsportului care nu se vor afla pe probele speciale pot urmări derularea întrecerilor grație transmisiilor live pe pagina oficială a raliului, www.raliulharghitei.ro.

Rezultatele în timp real sunt furnizate de către Federația Romînă de Auomobilism Sportiv la deja cunoscuta adresă live.fras.ro.