Titi Aur pe asfaltul Harghitei

12 iulie 2019 - 2 minute de citit

Pentru multiplul campion național de raliuri Titi Aur acest final de săptămână înseamnă momentul unei noi provocări. Este vorba despre Raliul Perla Harghitei, etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Întrecerea se va desfășura pe asfalt, pe un traseu cu o lungime totală de 413, 51 km, din care 121, 65 km distanța de parcurs a probelor de clasament.

Titi mărturisește că întrecerea din această zonă este una pe care o place. Sigur, ca fan al macadamului, prefera vechea configurație, pe această suprafață, mai ales că zona este extrem de ofertantă și a permis organizarea unor competiții foarte interesante. Spune însă că și-n actuala variant, pe asfalt, așa cum a descoperit anul trecut, la revenirea în campionat, Raliul Perla Harghitei are multe de oferit. Și își propune să meargă, alături de Toni Avram, care-I va fi în dreapta și de această dată, în ritmul pe care l-au probat la ultimele apariții. Și, deopotrivă, să le ofere numeroșilor fani spectacolul așteptat. Inclusiv la Superspecială, pe care anul trecut și-a adjudecat-o aici.

Raliul Perla Harghitei debutează vineri la ora 14:30 și se va încheia sâmbătă după-amiază. Configurația sa este una variată, având în componență atât probe de viteză (PS1 Bucin și PS5/8/11 Sânpaul), cât și probe extrem de tehnice (PS6/9/12 Lueta). Cea din urmă, la trecerea de final, va reprezenta și Power Stage. Superspeciala Arpad Dietrich este programată vineri 12 iulie, de la 18:44.